Descent: Výpravy do temnot - druhá edice

Kód: FDJ01CZ2017
Čárové kódy:
  • 8594054917572
Doporučená MOC:€ 97,03
Počet ks v kartonu:4
Druhé vydání vynikající výpravné deskové hry, ve které se jeden hráč stává mocným arcilotrem a až 4 hráči přebírají role odvážných hrdinů.

Při každé hře se hrdinové vydávají do ruin, kobek a lesů, aby svého úhlavního nepřítele porazili a v neposlední řadě zbohatli.

Ať už jste příznivci prvního vydání či úplní nováčci, určitě oceníte nové hrdiny, monstra, zjednodušená pravidla a mnoho dalších prvků. Jednoduchá příprava dobrodružství, zdokonalené herní mechanismy a celková větší pestrost hry vám zaručí mnoho hodin zábavy s vašimi kamarády.

Hráč, který má roli arcilotra, má za úkol mařit snahu hrdinů, aby se dostali k cíli své hrdinské cesty. Slouží mu k tomu speciální balíček karet. Hráči v rolích hrdinů procházejí scénáře dané hrou. Herní plán je sestavován z oboustranných mapových dílků a pokaždé tak může vzniknout zcela jiné dobrodružství.

Vzhledem k tomu, že nebezpečí číhá na každém kroku, je potřeba se pořádně vyzbrojit. Bojový systém je založen na hodech kostkami, ale vybavení herních postav výrazně ovlivňuje jejich využití.

Z her na hrdiny si Descent bere tvorbu herní postavy. Vybrat si můžete ze čtyř základních povolání, mezi které patří třeba mág či bojovník. Tyto povolání se pak mohou ještě dělit do několika tříd. Chcete být rytíř ochraňující slabší spolubojovníky nebo vraždící mašina nehledící vlevo, vpravo? Je to jen na vás. Každá třída má svůj balíček dovedností, které budete získávat v průběhu hry, podle toho jak bude váš hrdina získávat zkušenosti.

Revidované vydání z roku 2017 obsahuje kampaň Dědicové krve a zohledňuje digitální aplikaci.

Parametry

Dodavatel
ADC Blackfire
Druh
FFG
Licence
Descent
Výrobce
Fantasy Flight Games
Produktová řada
DESKOVKA
Balení
0
Jazykové mutace
CS
Věk od
14 let
Doba hraní
1-2 hod.
Počet hráčů
2-5
Země původu
CN
Kus hmotnost v kg
2,57 kg
Kus šířka v cm
29,5 cm
Kus výška v cm
29,5 cm
Kus hloubka v cm
9,5 cm
Počet ks v balení
0 ks
Balení šířka v cm
47,4 cm
Balení výška v cm
31,5 cm
Balení hloubka v cm
31,5 cm
Počet ks v kartonu
4 ks
Karton hmotnost v kg
10,28 kg
UPOZORNĚNÍ! Nevhodné pro děti do tří let. Nebezpečí udušení - obsahuje malé části.